06 - 1107 1936 info@debruggemaker.nl

Werkwijze en kosten

De Bruggemaker vindt het belangrijk om bij u thuis met u en/of direct betrokkenen uw wensen en verwachtingen te bespreken. Tijdens het gesprek leren wij elkaar kennen en bepalen wij samen of en hoe De Bruggemaker u bij kan staan. Het gesprek is oriënterend en kosteloos.

Na het eerste gesprek krijgt u een beschrijving van de opdracht en een indicatie van de werkzaamheden en kosten. Eventueel kan met u een vast bedrag worden afgesproken, dit is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Tijdens de uitvoering van de opdracht zal er regelmatig contact met u zijn voor afstemming en om u volledig op de hoogte te houden van de voortgang.

Het uurtarief bedraagt € 85,00 exclusief 21% BTW (€ 102,85 inclusief 21% BTW). De facturering vindt maandelijks plaats.

Afhankelijk van uw woonplaats worden reiskosten in rekening gebracht. Woont u in de gemeente Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Haren, Groningen, Noordenveld of Tynaarlo dan worden er geen reiskosten in rekening gebracht.

Alle informatie die wij over u hebben zal vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden ter beschikking worden gesteld behalve op uw uitdrukkelijk verzoek.

Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing.

De Bruggemaker, uw steun rondom nalatenschap